KYSYMYKSET & VASTAUKSET

Stressi saattaa aiheuttaa yöllisiä heräilyjä

Mikä auttaisi, kun heräilen useampaan kertaan yön aikana? Sopiiko NOVANIGHT®-ravintolisä erikoisruokavaliooni? Kuinka pitkään voin syödä NOVANIGHT®-ravintolisää? Montako tablettia otan, mihin aikaan illasta?

Ovat uniongelmat tilapäisiä tai usein toistuvia, ne vaikuttavat sekä elämänlaatuun, päivittäiseen toimintakykyyn että mielialaani. Jo muutaman huonosti nukutun yön jälkeen heräävät ensimmäiset kysymykset: miten nukkuisin paremmin seuraavan yön.

Tässä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin. Asiantuntevaa apua ja opastusta tuotevalintaan saat myös apteekin ammattilaisilta.

NOVANIGHT®-ravintolisän ainesosat vaikuttavat uniongelmiin kolmella tavalla: melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa, sitruunamelissa ja tuliunikko vähentävät yöllisten heräämisten määrää ja rohtopassiolla on rauhoittava vaikutus. Kolmivaikutteinen NOVANIGHT® auttaa nukahtamaan nopeammin ja nukkumaan paremmin läpi yön.
NOVANIGHT® lyhentää nukahtamisaikaa ja vähentää yöllisiä heräilyjä
NOVANIGHT® auttaa nukahtamaan nopeammin, sillä melatoniini lyhentää nukahtamisaikaa. NOVANIGHT®-ravintolisän sisältämät kasviuutteet auttavat myös vähentämään yöllisten heräämisten määrää ja nukkumaan rauhallisemmin.
NOVANIGHT®-ravintolisää suositellaan aikuisille tilapäiseen käyttöön – 15 tai 30 vuorokauden hoitojaksoina. Tarvittaessa valmisteen käytön voi aloittaa uudelleen.
Jos olet raskaana, keskustele lääkärin kanssa ennen NOVANIGHT®-ravintolisän käyttöä
Raskaana olevien tai imettävien naisten on keskusteltava lääkärin kanssa ennen ravintolisän käyttöä.
Suositeltava vuorokausiannos on yksi tabletti, joka otetaan veden kanssa 30 minuuttia – 1 tunti ennen nukkumaanmenoa. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Käytä ravintolisää niin kuin pakkauksessa on ohjeistettu.
NOVANIGHT®in vaikuttavat ainesosat ovat melatoniini, sitruunamelissan, tuliunikon ja rohtopassion kasviuutteet
Jos käytät muita lääkkeitä tai valmisteita, suosittelemme keskustelemaan asiasta lääkärin tai apteekkihenkilökunnan kanssa. Lääkärin valvonnassa olevien henkilöiden on kysyttävä neuvoa lääkäriltä ennen minkään ravintolisän käyttöä.

Voiko stressi tai kiire aiheuttaa uniongelmia?

Uniongelmat voivat vaikuttaa työ- ja opiskeluelämään

alle 40-vuotiaista kokee uniongelmansa vaikuttavan työ- tai opiskeluelämäänsä.1